Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@00:32:17 GMT

حوزه علمیه خراسان از جایگاه فاخری در کشور برخوردار است

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۲۴۴۶

حوزه علمیه خراسان از جایگاه فاخری در کشور برخوردار است

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: مدارس حوزه علمیه مشهد در کشور از جایگاه فاخری برخوردار هستند.

محمدصادق معتمدیان امروز، ۲۶ فروردین ماه، در دیدار با آیت‌الله سیدمصباح عاملی، مدیر حوزه علمیه خراسان، با اشاره به مشکلات استان در سال گذشته، افزود: در سال ۱۳۹۹ مشکلات، فشارها و تحریم‌های ظالمانه دشمنان را شاهد بودیم و با مقاومتی که مردم داشتند تحت هدایت‌های مقام معظم رهبری این دوران را پشت سر گذاشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امیدواریم با مدیریت کلانی که همچون سال‌های قبل مقام معظم رهبری انجام دادند، بتوانیم آسیب‌ها را به فرصت تبدیل و برای مردم عزیز کشورمان شرایط خوبی را محیا سازیم.

وی خاطرنشان کرد: علی‌رغم تحریم‌های بی‌سابقه، فشارهای اقتصادی و مشکلاتی که در مجموعه کشور با آن درگیر بودیم، رهبر معظم انقلاب اسلامی رویکردهایی در سطح کلان ترسیم کردند که در حوزه «سیاست و اقتصاد مقاومتی» اقدامات ارزشمندی در سطح کشور انجام گرفت.

معتمدیان با اشاره به ظرفیت‌های برجسته استان در حوزه‌های گوناگون، بیان کرد: در بخش صنعت و معدن ظرفیت بسیار خوبی در استان وجود دارد که بخشی از آن‌ها جزو ظرفیت‌های بالقوه خراسان رضوی به شمار می‌روند. در این راستا باید تلاش کرد تا از حداکثر ظرفیت و پتانسیل‌ها برای رشد و پیشرفت استان و کشور استفاده کنیم.

استاندار خراسان رضوی با بیان این‌که «استان خراسان رضوی یکی از قطب‌های اقتصاد کشور محسوب می‌شود»، تصریح کرد: وجود بارگاه ملکوتی حضرت علی‌ابن موسی‌الرضا(ع) و مشهد به عنوان پایتخت معنوی جهان اسلام، نگاه ویژه‌ای را به سمت استان معطوف کرده است که باعث خیر و برکت در این شرایط ویژه برای استان شده است.

وی با تأکید بر ضرورت گره‌گشایی از مشکلات مردم، افزود: نگاه متوازنی را در سطح استان ایجاد کرده‌ایم که در آن مشکلات کل استان مورد بحث و تصمیم‌گیری قرار می‌گیرد. همچنین گروهی از مدیران را تشکیل داده‌ایم که با حضور میدانی در میان مردم و احصای مشکلات شهرستان‌ها و برگزاری جلسات، برنامه‌ریزی‌های لازم را برای رفع این مشکلات انجام می‌دهند. بر این اساس تاکنون طی سفرهای شهرستانی و بازدیدهای صورت گرفته ۳۹۰ مصوبه داشته‌ایم که ۵۰ درصد آن‌ها اجرایی شده‌اند.

معتمدیان با اشاره به مسائل موجود در حاشیه شهر مشهد، گفت: در حاشیه شهر مشهد معضلات بسیار زیادی وجود دارد، به طوری که ساکنان این مناطق بعضا از حداقل‌ترین امکانات برخوردار هستند. بر این مبنا به دنبال هویت‌بخشی به مردم مناطق حاشیه شهر هستیم. در مرحله اول بنیاد مستضعفان پذیرفت به عنوان معین محرومیت‌زدایی در این منطقه حضور پیدا کند. همچنین در بودجه ۱۴۰۰ برای حاشیه شهر مشهد یک ردیف مستقل ایجاد کردیم. در این راستا احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی حاشیه شهر مشهد هم به زودی عملیاتی خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی به اقدامات در حال انجام برای توسعه حاشیه شهر مشهد و زائرین اشاره کرد و افزود: احداث ۴۰۰ کلاس درس، هشت مسجد، هشت کلانتری، ۵۱ خانه بهداشت و درمان، کتابخانه و رفع مشکلات زیرساختی فاضلاب از جمله پروژه‌های در حال انجام برای حاشیه شهر مشهد است.

آیت‌الله سید مصباح عاملی، مدیر حوزه علمیه خراسان، نیز در این دیدار، گفت: در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها، نیاز است که با تولید علم، پشتیبانی‌های متناسب و رفع موانع یک حرکت خوب و تحولی در ادامه فعالیت‌های گذشته صورت بگیرد و بتوانیم همانند توصیه مقام معظم رهبری اصالت حوزوی را پیش ببریم.

بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی در این دیدار گزارشی از اقدامات انجام شده پیرامون حوزه محرومیت‌زدایی، ساماندهی حاشیه شهر مشهد، طرح ویژه تفصیلی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی، سفرهای شهرستانی، اقدامات عمرانی و اقتصادی ارائه کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری حوزه علمیه خراسان استانداری خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی آیت الله عاملی خراسان رضوي مشهد استاندار خراسان رضوی حاشیه شهر مشهد حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم گفت: عناصر خلاق و از خود گذشته‌ای که در حوزه‌های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، باید به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد.

حجت‌الاسلام سیّدرمضان موسوی مقدم افزود: اگر قرار باشد از بحران‌های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

وی گفت: آسیب شناسی برنامه‌های توسعه از دهه ۳۰ خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح‌های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه‌های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: عناصر و نیرو‌های ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در ۸ سال دفاع مقدس توفیق گسترده‌ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت‌ها در عرصه‌های دیگر از آنان هستیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم گفت: ایثارگرانی که در عرصه‌های مختلف پای کار بودند با از خود گذشتگی و برای منافع ملی و دینی و اعتقادی از منافع فردی گذشتند، چنین عناصر از خود گذشته‌ای مانند شهید حاج قاسم هنوز هم در میان ما هستند و شاهد موفقیت‌های آنان هستیم.

وی افزود: این عناصر از خود گذشته در عرصه‌های اقتصادی و غیراقتصادی، چون به دنبال پست و مقام نیستند دیده نمی‌شوند، حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه‌های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده‌ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز ۴۲ هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

وی گفت: مطالعات نشان می‌دهد فراوانی کارآفرینان شاهد و ایثارگر در استان‌های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و بخش‌هایی از اصفهان قابل توجه است، لذا وزارت صمت برای استفاده از این ظرفیت‌های ارزنده در اقتصاد برنامه ریزی کرده است.

در ادامه محمد صادق محمدیاری معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، با بیان اینکه شعار سال درک درستی از واقعیت‌های کشور است و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باید مانع زدایی در بخش تولید و مشارکت مردم صورت گیرد، اضافه کرد: در این حوزه نیاز به تدبر و تفکر بیشتر برای ارائه روش‌های عملیاتی و مدرن است و باید شرایط و بستر مناسب را فراهم کنیم تا اتفاقات خوبی در حوزه تحقق شعار سال بیفتد.

محمدیاری عنوان کرد: باید فضا را برای مشارکت فعالانه بخش خصوصی، تشکل‌ها و انجمن‌ها بویژه ایثارگران کارآفرین در حوزه تولید فراهم کنیم و مردم را با طرح‌های مشارکتی به حوزه‌های تصمیم سازی در بخش تولید بیاوریم.
 
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی نیز در تشریح این همایش گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک‌های صنعتی استان شده اند، تجلیل شد.

جعفر فرشچی طوسی افزود: ایثارگران یکی از گروه‌هایی هستند که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرک‌هایی صنعتی شده اند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

دیگر خبرها

  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • انتصاب رییس جدید هیات کوراش مشهد
  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • افتتاح نخستین کانون بازنشستگان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد
  • تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است