Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: علامه بهلول و ویژگی‌های این عالم باید برای نسل جوان امروز تبیین و الگو شود. ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، آیت‌الله سید محمدرضا علم‌الهدی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم شامگاه پنجشنبه در مراسم چهاردهمین سالگرد ارتحال شیخ محمدتقی بهلول گنابادی در محل مرقد این عالم فرزانه اظهار داشت: راه انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا ادامه دارد و تا رسیدن به دست صاحب اصلی آن ادامه خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اتفاق بزرگی که شهادت امام محمدتقی بهلول با شهادت امام محمدتقی(ع) یکی شده است و در این تصادف باید بسیار فکر کرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: خصوصیاتی در بهلول بود اگر امروز در کسی جمع شود راه برای او باز می‌شود و نسل جوان ما به این خصوصیات نیاز دارند و باید برای آنها تبیین شود.

توصیه سید ابوالحسن اصفهانی به بهلولخراسان‌رضوی|برکات انقلاب اسلامی در دیار بهلول؛ آمار بی‌سوادی در گناباد به صفر نزدیک شد‌چرا به حافظ قرآن و 50 هزار بیت «بهلول» می‌گفتند

علم‌الهدی تصریح کرد: حافظ قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه نشان از حافظه قوی بهبود بود و در زندان‌های افغانستان در شرایطی سخت ولی یک روز روزه را ترک نکرد و دنیا را گذرگاه می‌دانست و ایشان جنگ شام و عراق را پیش‌گویی کرد و نشان از ارتباط او با خدا بود.

وی ادامه داد: امروز به روزگاران قدرت ابتدای اسلام برگشته‌ایم که دشمنان اسلام و استکبار این چنین آشفته شده‌اند و این خون شهدا بوده که اسلام را نگه داشته و روز به روز بر افتخارات آن افزوده می‌شود.

استاد حوزه علمیه قم اظهار داشت: در سال 83 در دیداری که با بهلول داشتم به من گفت چهار سال دیگر صدام را خواهند برد و راه کربلا باز خواهد شد و در همان تاریخی که ایشان گفته بود صدام گریخت و راه چنان باز شد که امروز خیل جمعیت عازم کربلا می‌شوند و این با ترک گناه، دوری از شهوت، نمازهای شب و استغفار بود که به دست این عالم فرزانه رسیده است.

علم الهدی گفت:  بهلول گنابادی از هیچ کس ترسی نداشت و در دوران رضا شاه در آن شرایط چنان کوبنده صحبت می‌کرد که همه در آنها  نور امید ایجاد می‌شد و تمام وعده‌هایی که داد عملی شد و امروز دیگر اثری از طاغوت وجود ندارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به برخی ویژگی‌های شخصیتی شیخ محمدتقی بهلول گنابادی بیان کرد: بهترین تابلو برای معرفی این شگفتی روز پیام مقام معظم رهبری به مناسبت رحلت ایشان است زیرا همه ویژگی‌های بهلول در آن آمده و بهترین دستور برای رسیدن به سعادت است.

انتهای پیام/ح

R41347/P/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۸۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغزندگی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش باران

به گزارش قدس خراسان، یوسف بنی اسدی در خصوص آخرین وضعیت جاده‌های خراسان رضوی اظهار کرد: بارش باران در حوزه بجستان، سبزوار، جغتای، خوشاب، کلات، باخرز و محور مشهد - سرخس (مزداوند) باعث لغزندگی سطح جاده‌های خراسان رضوی شده است.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری خراسان رضوی افزود: به علت وقوع سیلاب و عدم وجود ایمنی در محور عشق آباد_ بردسکن در حوزه استان خراسان جنوبی، تا اطلاع بعدی مسدود است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • لغزندگی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش باران
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • انقلاب اسلامی پایگاه حفظ دین اسلام است
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود