Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: تفاهمنامه میان حوزه علمیه مشهد و کانون های هنری خراسان به امضا رسیده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «جعفر مروارید» در دیدار با آیت الله «علیرضا اعرافی» مدیر حوزه های علمیه که امروز (دوشنبه 2 اردیبهشت ماه) برگزار شد، درباره برگزاری جشنواره مدهامتان در مشهد گفت: امسال مسابقات جشنواره در 6 رشته برگزار خواهد شد و رشته نقاشی نیز به این مسابقات افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به تأکید بر شبکه سازی در محافل دینی توسط کانون های فرهنگی مساجد افزود: یکی از روش های توجه به حسن معارف، نقاشی است که این رشته امسال به جشنواره اضافه شده است.


وی تصریح کرد: ۳۲ هزار  و ۶۹۴ نفر شرکت کننده از سراسر کشور داریم که 300 نفر به مرحله پایانی راه یافته و در مشهد به صورت فشرده به رقابت خواهند پرداخت که اختتامیه آن 12 اردیبهشت برگزار و از شخصیت های قرآنی نیز تجلیل خواهد شد.


مروارید اظهار داشت: 380 کانون فعال در مسجد و 1370 کانون در سطح استان خراسان داریم و کارکرد و شرایط آنها متنوع است به گونه ای که یک کانون در حوزه زیارت شاخص است و کانون دیگر در حوزه قرآن.


وی از امضای تفاهمنامه میان حوزه علمیه مشهد و کانون های هنری خراسان برای توانمندسازی دبیران کانون ها خبر داد و تأکید کرد: گفت وگوهای تقریبی و توجه به گام دوم انقلاب نیازمند راه اندازی کارگاه های دانش افزایی برای دبیران است و مرحله اول مدیریت فرهنگی و فرهنگ جهادی بود که با همکاری حوزه برگزار شد و در زمینه سواد رسانه ای و جریان شناسی جهان اسلام برگزار خواهد شد.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: مسابقات مدهامتان حلقه ای از توانمندسازی و ایجاد شور و نشاط در فضای قرآنی کشور است. قاریان مطرحی در مشهد حضور دارند و این فضا را آماده می کند تا اختتامیه در سطح فاخری برگزار شود.


وی خاطرنشان ساخت: امیدواریم فضای کانون های فرهنگی هنری مساجد با همکاری جامعه المصطفی و حوزه علمیه، بین المللی شود.

پایان پیام/549

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان نیمه شعبان جشن نیمه شعبان روز ارتش خبرگزاری رژه روز ارتش شبستان بیانیه گام دوم انقلاب ارتش سیل لرستان جشنواره مدهامتان کانون های مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۱۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات، در دویست و ششمین برنامه سه شنبه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با همکاری مرکز اسناد اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری مشهد از روزنامه ادب قدیمی‌ترین روزنامه مشهد در گنجینه رضوی رونمایی کرد. 

 رئیس اداره مطبوعات آستان قدس رضوی، در این مراسم که در محل سالن شورای شهرداری مرکزی مشهد برگزار شد، سابقه چاپ مطبوعات در مشهد را بیش از یک قرن عنوان کرد که طی آن صد‌ها روزنامه و مجله منتشر شده اند.
ابراهیم حافظی، روزنامه‌نگاری مشهد را مرهون ادیب اللممالک فراهانی، موسس روزنامه ادب خواند که در سال ۱۳۱۸ به تاسیس آن اقدام کرد. 
 

ادب، روزنامه مردمی
حافظی افزود: در فضایی که روس و انگلیس بر شهر سلطه داشتند و حاکمان محلی نیز با پرداخت پول بیشتر به‌دربار، حکومت را به‌دست می‌گرفتند، ادیب اقدام به تاسیس روزنامه کرد.
وی انتشار روزنامه ادب را مروج روزنامه‌خوانی، افزایش جمعیت روزنامه خوان، مشوق زنان در روزنامه خوانی و فرصتی برای بیان نظرات، گلایه‌ها و پیشنهادات دانست که زمینه ورورد شاعران و ادیبان را به روزنامه نگاری فراهم کرد. 
میهن پرستی، مبارزه با خرافات، سوادآموزی، توجه به ادبیات از جنبه نظم و نثر، میزان توجه به مشهد و آستان قدس، مقایسه دارا و ندار، مخالفت با طب سنتی، مشوق بودن برای کار‌های عام المنفعه، تبلیغ دین از موضوعات این روزنامه بود که حافظی به آن اشاره کرد. 
وی، اظهار کرد: روزنامه ادب چاپ مشهد از اواسط حکومت مظفرالدین شاه قاجار که شاهزاده رکن‌الدوله والی خراسان بود با چاپ سنگی و به صورت هفتگی منتشر شد و طی مدت ۳ سال ۱۱۰ شماره از آن به چاپ رسید. 
 

روزنامه ادب
اثری که در این مراسم رونمایی شد، حاوی دوره کامل روزنامه ادب چاپ شده در مشهد طی سال‌های ۱۳۱۸ تا ۱۳۲۰ قمری است و علاوه بر آن فهرست مندرجات بعلاوه مقدمه‌ای در معرفی توصیفی روزنامه ادب و همچنین نمایه کامل روزنامه تهیه و ارائه شده است.
دوره کامل روزنامه ادب در سال ۱۳۴۲ قمری توسط عبدالعلی اوکتایی رئیس وقت کتابخانه آستان مقدس شده است.
ویژگی ممتاز روزنامه ادب مشهد، تصویر و کاریکاتور‌هایی است که از سال سوم به آن ورود کرده است.
تعداد ۱۱۷۷ عنوان (خبر، مقاله، اعلان) جزء فهرست مندرجات روزنامه است. محتوای کلی روزنامه را اخبار خارجه، سرمقاله‌های تحلیلی، اخبار شهرستان‌های ایران و خراسان و اعلان‌ها تشکیل می‌دهد.

دیگر خبرها

  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • بارش شدید باران در راه مشهد
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • افتتاح نخستین کانون بازنشستگان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد
  • تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات
  • چه کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات شرکت کنند؟
  • هوای هشت منطقه کلانشهر مشهد پاک است
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد