Web Analytics Made Easy - Statcounter

 هادی حصاری، مدیر اطلاع رسانی و توسعه فرهنگ پژوهش حوزه علمیه خراسان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی ضمن اشاره به حضور حوزه علمیه خراسان در هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان خراسان رضوی بیان کرد: حوزه علمیه خراسان برای نهمین دوره است که در این نمایشگاه حضور پیدا می کند ضمن اینکه در نمایشگاه‌های مستقل دیگری نیز دستاوردهای علمی و پژوهشی حوزه معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: 45 غرفه از 40 مجموعه شامل مراکز، موسسات، مدارس علمیه خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در بخش بانوان و آقایان، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دفتر تبلیغات اسلامی و همچنین در بخش بین‌الملل حوزه نیز دانشجویان و طلاب جامعه المصطفی(ص) العالمیه از 53 ملیت در نمایشگاه امسال شرکت کرده‌اند که آثار، تولیدات و پژوهش‌های خود را در معرض نمایش گذاشته‌اند.
حصاری اظهار کرد: در حاشیه نمایشگاه نیز 16 نشست علمی برای گروه های مختلف که در نمایشگاه حضور پیدا می کنند، برنامه ریزی شده است ضمن اینکه برگزاری 12 حلقه پژوهشی با حضور اساتید و در جمع پژوهشگران مدعو در موضوعات مختلف و ایجاد حلقه‌های علمی نیز از دیگر این برنامه ها به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: در مدت برپایی نمایشگاه رونمایی از چهار سامانه شامل اطلاعات جامع حوزه علمیه، وب سایت عربی و انگلیسی حوزه و وب سایت مشاوره آموزشی ـ کاربردی از جمله دیگر اقدامات است.
وی با اشاره به راه اندازی انتشارات حوزه علمیه خراسان گفت: همچنین به طور مشخص حوزه حدود دو ماه است که در تولید آثار فاخر ورود پیدا کرده است و در این نمایشگاه از دو اثر برجسته رونمایی شد و از طرفی بالغ بر 20 اثر یگر نیز در این نمایشگاه رونمایی خواهد شد.

حصاری در خصوص موضوعات پژوهشی حوزه و با بیان اینکه پژوهش در حوزه علمیه با سه رویکرد و بر اساس نیاز جامعه، نظام اسلامی و حوزه انجام می‌شود، گفت: در حال حاضر حدود 400 پژوهشگر ثبت شده در حوزه علمیه خراسان فعال هستند همچنین از طریق سامانه ثبت پژوهشگران که به زودی کار خود را آغاز می کند، می توانیم این تعداد را افزایش دهیم.
مدیر اطلاع رسانی و توسعه فرهنگ پژوهش حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه بیش از 150 مدرسه علمیه در خراسان فعال است، ابراز کرد: در حال حاضر 40 هزار طلبه در سطوح مختلف حوزه علمیه خراسان مشغول تحصیل هستند که حدود 8 هزار از این تعداد ورودی سال تحصیلی جاری محسوب می شوند.
حصاری اضافه کرد: نظام جامع آموزش حوزه علمیه خراسان در قالب شش پایه درسی با حفظ پایه دروس و بر اساس نیاز جامعه برنامه ریزی شده است ضمن اینکه به خروجی طلبه با هدف مجتهد پروری، مبلغ پروری و ... توجه می‌شود.
وی افزود: تشکیل هیئت اندیشه ورز با هدف تربیت پژوهشگر در موضوعات، فقه کاربردی، علوم، حدیث، فلسفه، کلام، اقتصاد و ... برای اعزام به مناطق هدف نیز از جمله اقدامات حوزه علمیه خراسان است.
مدیر اطلاع رسانی و توسعه فرهنگ پژوهش حوزه علمیه خراسان در خصوص نحوه جذب و ورود طلبه به حوزه نیز گفت: علاقه مندان می توانند از سطح متوسطه اول و دوم تا سطح دکترا در دو بخش بانوان و آقایان با حضور در آزمون و پس از مصاحبه بر اساس رتبه کسب شده در یکی از مدارس علمیه که درجه بندی شده است مشغول به تحصیل شوند.

 گفتنی است، هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان خراسان رضوی از 17 الی 20 آذرماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی مشهد برپا شده و از ساعت 10 الی 19 آماده بازدید علاقه مندان است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۷۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمد علی آل هاشم روز پنجشنبه در دیدار با اساتید مدارس حوزه علمیه تبریز افزود: عدم تبعیض در مراکز علمی موجب افزایش انگیزه و دل گرمی اساتید می‌شود.

وی بابیان اینکه معلمی شغل انبیاست، از اساتید حوزه خواست در کنار علم به تزکیه، تربیت و اخلاق توجه ویژه‌ای داشته باشند و دانشجویان باشعور و آگاهی تربیت کنند.

رئیس شورای عالی مدیریت حوزه علمیه استان با اشاره به اینکه معلم می‌تواند به آگاهی نسل جوان عمق ببخشد و جامعه را به سمت سعادت هدایت کند، بیان کرد: باید احترام، ادب و اخلاق در حوزه و دانشگاه حفظ شده و ارتقا یابد و به جامعه نیز تسری پیدا کند.

آل هاشم خاطرنشان کرد: معلمی یکی از صفات خداوند است و معلمان آن چیزی که بیان می‌کنند تجلی علم حق است.

وی با اشاره به اینکه معلمان فارغ از مسائل مادی و دنیوی با عشق و علاقه فعالیت می‌کنند و این بسیار ارزشمند است، اظهار کرد: معلم و استاد همواره باید مورد تکریم قرار گیرند و انتظارشان از جامعه و نظام آموزشی، ادب و حسن خلق است.

وی تأکید کرد: تمامی مراکز علمی باید طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال" جهش تولید با مشارکت مردم" داشته باشند و معلمان و اساتید اهمیت این نامگذاری را برای مخاطبان خود تبیین کنند.

کد خبر 6095206

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است