Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس حوزه علمیه امام خمینی(ره) مه ولات گفت: در سال ۹۴ رتبه حوزه مه ولات در بین 120 مدرسه رتبه 107 داشت اما با تلاش فراوان طلبه ها و اساتید سال ۹۵ جزء 6 مدرسه برتر استان قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامحسن کریمیان در گفتگو با خبرنگار سیمای مه ولات اظهار کرد: حوزه نامی است که به مراکز آموزشی دینی در جهان اسلام و به ویژه در میان شیعیان اسلام اطلاق می شود به تعبیر ساده تر حوزه علمیه یعنی مرکز فراگیری تعالیم قرآن و سنت معصومین علیهم السلام و این مجتمع دارای کارکرده های آموزشی،تربیتی و مدیریتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس حوزه علمیه مه ولات با اشاره به مشکلات امروزه که گریبان گیر حوزه علمیه شهرستان است،تصریح کرد: حوزه علمیه مه ولات با شروع و پیگیری های امام جمعه سابق آقای بهمنی و با برنامه ریزی مهندس منفرد با پیشرفت قابل توجهی مواجه بود.

وی افزود: خیرین و دوستاران معارف دینی پا به عرصه گذاشته و با جان و دل نسبت به ساخت حوزه همکاری داشته اند ولی متاسفانه مدرسه باتوجه به اینکه زمین و مساحت خوبی داشته به صورت نیمه کاره رها شده است .

وی گفت: از سال گذشته فضاهای زیادی به آموزش مدرسه اضافه شده است و با کمک خیرین که توقع بیشتری می شود کار پیشرفت داشته و اگر خیرین نگاه ویژه ای به حوزه علمیه داشته باشند می شود برای سطح دو برنامه ریزی های لازم را انجام داد.

کریمیان در خصوص راه اندازی سطح دو در حوزه علمیه تصریح کرد: هدف از برنامه ریزی سطح 2 این است که طلبه حوزه علمیه مه ولات در سطح یک آماده می شود و زمانی که مردم می خواهند از طلبه بهره بگیرند بخاطر نبود سطح 2 طلاب به مشهد یا شهرهایی که سطح 2دارند اعزام می شوند ومردم برای مساجد ومناسبتها طلبه ازمشهد یا جای دیگر به شهرستان اعزام می کنند.

رئیس حوزه علمیه مه ولات با اشاره به مشکلات پیش روی این حوزه یادآور شد: نبود موقوفه،آماده نبودن فضاهای آموزشی و نداشتن استادسرا که یکی از بزرگترین مشکلات فعلی است که هم اکنون دو استادسرا در شهرستان رهن و اجاره داریم.

این مسئول درخصوص آغاز مدیریت خود در سال ۹۴ رتبه حوزه مه ولات در بین 120 مدرسه رتبه  107 داشته و سال ۹۵ جزء 6 مدرسه برتر استان قرار گرفته است یادآور شد:در سال 95-96 با قبول مدیریت در این مدرسه 32 طلبه داشت که متاسفانه به خاطر نبودن برنامه های علمی مناسب با تعداد 13طلبه افت تحصیلی شدیدی داشتند که با برنامه ریزی و جذب طلبه به 75 نفر رسید و نیز افت تحصیلی طلاب تا حدودی جبران شد و رتبه حوزه مه ولات در بین 120 رتبه 107 بوده که خوشبختانه با جدیت و تلاش فراوان اساتید بزرگوار مدرسه امسال جزء 6 مدرسه برترخراسان رضوی انتخاب شده است.

وی با اشاره به اهداف حوزه علمیه بیان کرد: برای قرار گرفتن در مسیر انبیاء  الهی که در این زمینه طلاب به عنوان گروه پیشرو هستند و لازمه این کار داشتن فضای مناسب علمی و پژوهشی و تلاش و مجاهدت علمی در حوزه است و تلاش و مجاهدت های علمی شوخی بردار نیس و اگر در این زمینه با جدیت برنامه ریزی و راهکار های  لازم پیش بینی شود درنتیجه طلبه متدین،فاضل و انقلابی پرورش خواهد یافت و این همان توقعی است که مردم از طلبه دارند و اگر طلبه دارای این مقوله ها باشد یقینا مردم در مسائل خود طلبه را به عنوان یک مبلغ دین می پذیرند.

با توجه به شروع سال تحصیلی جدید 95 طلبه داریم که بیس از 20 نفر از این تعداد بومی منطقه هستند که در زمان تحویل مدرسه 3 طلبه بومی بیشتر نداشته ایم و الان باتوجه به نظام جامع طلبه سطح یک (پایه یکم تا پنجم)داریم و تمام دروس در این سطح فعال می باشد.

وی گفت:در این راستا امسال با جذب 4 استاد اعزامی و 3 استاد بومی و با 3 نفر مدیریت، آموزش و فرهنگی برنامه در حال انجام وتدریس طلاب این حوزه می باشد.

کریمیان ادامه داد:یقینا مردم برای نیاز های معنوی خود بهترین گزینه ای که انتخاب می کنند طلبه و روحانی است که به واسطه این لباس مقدس طلبگی، مردم یک طلبه را به عنوان یک شخص روحانی،متدین و باتقوا و مزین به اخلاق اسلامی می دانند و باید طلبه با جوابگویی مناسب و اخلاقیت و بایستگی های طلبگی نیاز مردم را برطرف کند.

رئیس حوزه علمیه امام خمینی(ره) مه ولات گفت:رساندن فرهنگ عالیه و آموزه های دینی به نسل جدید و برطرف کردن نیاز های فرهنگی جامعه از عناصر مهم و اصلی می باشد وحوزه های علمیه مولدین فرهنگ می باشند و دفاع از حریم دین و مقابله با انحرافات  و گرایش مردم به سوی آموزه های دینی و رهبری دینی همواره حوزه های علمیه به عنوان متولی اصلی هدایت دینی در جامعه محسوب می شوند.

کریمیان وضعیت کنونی حوزه علمیه مه ولات را مطلوب ارزیابی کرد و افزود"حوزه علمیه شهرستان خصوصا شهر فیض آباد وضعیت مناسبی دارد و از بعد فرهنگی ضعف  هایی وجود دارد که آن هم به خاطر وجود کشاورزی شهرستان است که بیشتر فرزندان را مشغول به کشاورزی کرده اند که لازم است تحولاتی صورت پذیرد.

وی افزود: اولین نگاه که در حیطه کاری و مورد دید بنده است کمبود طلبه در شهرستان می باشد که اگر با دقت نگاه شود بیشتر اساتید فعال حوزه علمیه و روستاها چه روحانیون مستقر وچه طرح هجرت 98 درصد آنهاغیر بومی هستند و اگر این موضوع را در بقیه نهاد ها ملاحظه کنیم با درصدی تغییر همین شکل است و لازم است مردم شهرستان نسبت این مهم توجه داشته باشند.

کریمیان در خصوص عدم توجه بعضی از مسولین و نهادها به خواسته های مردم اظهار داشت:مسئولینی که وظیفه آنها خدمت است ولی متاسفانه خدمت را سرلوحه کار قرار نمی دهنددر پیشگاه خدا مسئول هستند ضمنا مسئولینی هستند که وظیفه خدمت رسانی به مردم را اولویت کاری خود قرار داده اند.

رئیس حوزه علمیه امام خمینی(ره)خاطرنشان کرد:وضعیت پزشکی شهر که پزشک متخصص و حتی یک پزشک عمومی مناسبی ندارد و مسولین محترم پیگیری لازم را داشته باشد که  بحث سلامت  از نیازهای ساکنین شهرستان مه ولات بوده و باید مورد توجه مسئولان شهرستان قرار بگیرد.

انتهای خبر/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۱۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، حجت الاسلام و المسلمین فاضل گفت: در ۲۸ استان کشور بیش از ۵۰۰ مدرسه علمیه ویزه طلاب خواهر وجود دارد که همه بدنیال فراگیری علوم حوزوی و نشر مبانی دینی و مکتب تشییع هستند.

او گفت: طلاب خواهر در ۱۸ رشته تخصصی در سطح سه ودر پنج رشته تخصصی در سطح ۴ به فراگیری علوم حوزوی مشغول هستند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشورگفت: هم اکنون بیش از ۵۰ هزار خواهر طلبه در مدارس علمیه کشور در حال تحصیل هستند و همین میزان نیز طی سال‌های گذشته فارغ اتحصل شدند.

حجت الاسلام و المسلمین مجتبی فاضل، در سفر یک روزه به شهرستان نکا، دربازدید از مدرسه علمیه خواهران ریحانه الرسول نکا ضمن بررسی وضعیت تحصیلی و نیازمندی‌های طلاب خواهر و فراهم نمودن زمینه جذب طلاب علاقه‌مند به تحصیل، بر اهتمام نسبت به حمایت و پیگیری اجراء برنامه های مدارس خواهران تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • اردوی یک روزه مدرسه علمیه امام جعفر صادق (ع) قشم به مناسبت روز معلم
  • امام جمعه جدید ششتمد معرفی شد
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد
  • به صدا درآمدن زنگ روز معلم در مدرسه دخترانه شهید امام بخش + تصاویر
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند